Asiakkaan tai kävijätilan aktivoiminen ja poistaminen käytöstä Mitä se on?

Google- käyttöjärjestelmässä on monia vaihtoehtoja. Meillä on valtava valikoima niitä, ja monet niistä ovat ihmisiä, joilla ei ole aavistustakaan siitä, mitä he palvelevat. Yksi vaihtoehdoista on esimerkiksi kävijätila. Pohjimmiltaan se, mitä saavutamme, on rajoittaa pääsyä matkaviestimelle, se ei ole ilmeisesti lohko kuvion tai salasanan mukaan, mutta he voivat jatkaa mobiilin käyttöä, mutta hyvin rajoitetusti, ihanteellisesti niille, jotka haluavat myydä saman ilman, että tarvitsee poistaa mitään yksityisyys jne.

Vierailutila Androidissa

Vierailijamoodin avulla voit katsella videoita, pelata pelejä tai käyttää joitakin mobiilisovelluksiin asennettuja sovelluksia muutamassa sanassa, ja ongelma on, että käyttäjän tili on suljettu tilapäisesti, et voi nähdä kuvia galleriassa ja tällaiset asiat, myös sellaiset sovellukset, kuten sosiaaliset verkostot, ovat myös tukossa, muutamassa sanassa on ihanteellinen mahdollisuus lainata puhelinta jollekin, mutta yrittää pitää yksityisyytemme mahdollisimman huolellisena.

Aktivoi vierailutila

Tämä toiminto on aktivoitava yksinkertaisesti siirtymällä ilmoituspaneelin mobiiliasetusten osaan (yllä) ja näkyviin tulee kuvake, joka näyttää lukolta ja sanoo " yksityinen tila ". kyseisessä tilassa. Muista, että tässä tilassa kuka tahansa voi käyttää mobiililaitteen oletusarvoisesti, mutta mitään sellaista sovellusta, jonka olet asentanut.

Poista vierailija-tila käytöstä

Se on itse asiassa sama, me yksinkertaisesti laskemme ilmoituspalkkia (kahdesti) ja etsimme uudelleen "Yksityinen tila" -kuvaketta ja painamme sitä uudelleen, jolloin voimme poistaa tämän tilan ja voila-toiminnon, voit käyttää mobiilia, kun käytät sitä normaalisti.

Mitä se on?

Kun aktivoit sen ilman mitään konfigurointia, puhelimesi on ikään kuin et olisi aktivoinut mitään. Ongelmana on, että sinun on määritettävä, mitä on saatavilla jne. Laitteen asetusten osassa voit määrittää kaiken, mitä haluat jättää yksityiseksi, jos et käytä mobiilia ja haluat jättää sen jollekin, joka voi olla hyvin luotettava, mutta meidän yksityisten asioiden on oltava selkeitä yksityiset, varsinkin ne, joilla on valokuvia tai viestejä, jotka eivät sovi kaikille yleisöille, tarkoitan?